TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

SC SIMERDO SOFTWARE SRL este proprietarul site-ului www.webfinance.ro precum și a tuturor subdomeniilor acestora. SIMERDO SOFTWARE SRL este persoană juridică cu sediul social în Sat Maieru (Comuna Maieru), nr 433, Bistrița-Năsăud, cu număr de înregistrare la Registrul Comerțului J06/639/2016 și cod unic de înregistrare fiscală 36345990. SIMERDO SOFTWARE își rezervă dreptul de a rezerva prezentul document și orice conținut de pe site-urile anterior amintite fără nici o notificare a utilizatorilor. Prin navigarea pe aceste site-uri, utilizatorii acceptă în mod obligatorii termenii și condițiile de utilizare a acestora.

Prin intermediul acestui site, SIMERDO SOFTWARE își dorește să prezinte serviciile pe care această firmă le prestează şi modalităţile de plată a acestora. Serviciile pe care SIMERDO SOFTWARE le oferă sunt de creare site de prezentare şi creare magazin online, ce pot fi plătite în rate.

Pentru a comanda unul dintre pachetele disponibile, utilizatorul accepă automat termenii şi condiţiile impuse de către www.webfinance.ro. Pentru realizarea unei comenzi prin intermediul acestui website, utilizatorul trebuie să îşi facă un cont online şi trebuie să furnizeze diferite date către SC SIMERDO SOFTWARE SRL. De asemenea, la plasarea unei comenzi, vizitatorul site-ului www.webfinance.ro îşi dă acordul ca un reprezentant al www.webfinance.ro să îl contacteze prin email sau telefon pentru a discuta detalii referitoare la comanda făcută. SC SIMERDO SOFTWARE SRL îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientela şi de a respinge şi anula orice comandă, fără a motiva acest lucru. O comandă plasată prin intermediul acestui site nu are valoare contractuală şi nu atrage niciun fel de responsabilitate din partea prestatorului sau a vizitatorului. Pentru ca o comandă să fie acceptată şi considerată validă, este necesar să se semneză un contract între SC SIMERDO SOFTWARE SRL şi vizitatorul care a iniţiat comanda.
Toate informațiile de pe acest site au scop informativ și/sau demonstrativ și nu prezintă niciun fel de obligație contractuală şi pot fi modificate fără o anunţare în prealabil a vizitatorilor site-ului. Preţul pachetelor oferite este un preţ orientativ, acesta putând suferi modificări în funcţie de complexitatea site-ului sau în funcţie de discuţia cu un reprezentatnt al SC SIMERDO SOFTWARE SRL. În vederea contractării unui serviciu este necesară contactarea unui reprezentant al SC SIMERDO SOFTWARE SRL prin oricare metodă pusă la dispoziție.

Utilizatorii care aleg să viziteze site-ul www.webfinance.ro o fac pe propria răspundere, proprietarul site-ului nefiind responsabil de interpretarea greșită a unor informații de pe site sau de informațiile eronate ce pot să apară. De asemenea, SIMERDO SOFTWARE pune la dispoziție utilizatorilor un mod sigur de accesare a datelor și de transmitere a informațiilor către acesta, prin intermediul certificatului SSL(apare https cu verde în link-ul site-ului în browser).

SIMERDO SOFTWARE poate modifica orice informație de pe site și din prezentul document, fără a notifica în prealabil utilizatorii.

Clienti multumiti de serviciile WebFinance.ro

Să facem cunostință!

Dorești mai multe informații sau o ofertă personalizată? Nu ezita să ne contactezi!

Simerdo Software S.R.L
CUI: 36345990
Nr. Reg. Comert: J06/639/2016